Posztkovid kiégés: rendeljen smartfluencert kollégái motiválására!

Elindult a smartfluencer.hu, az első magyar speakers bureau!

A jó előadó beindítja az agyakat, feszegeti a gondolatdobozok tetejét, inspirál és motivál. De fontos, hogy valóban jó előadó legyen. Hívjuk őt smartfluencernek! Hiteles szakértő valódi tudással.

Hiteles és motiváló szakmai előadókra egyre nagyobb az igény: ​ konferenciák "ütős" megnyitására, egy gondolatébresztő workshop moderálására, vagy éppen a vezetőség stratégiai megbeszélésein gondolattágításra. Az ú.n. speakers bureau-k a világban már bejáratottak. Magyarországon, sőt a régióban is elsőként indult el az Open Communications PR Tanácsadó Ügynökség tartalmi gondozásában a Smartfluencer, amely olyan kiemelkedő szakértőket kínál Önnek, akik képesek megérteni az Ön céljait, ráhangolódni az Ön közönségére és ténylegesen motiválni vagy éppen életre szóló élménnyel gazdagítani hallgatóit.

Az oldalon kereső segíti a böngészést: szűrhet szakértőkre, kategóriákra, de ennél van tovább is! Kereshet akár aktuális témára is, mint például a kiberbiztonság, a COVID, vagy a motiváció. A témák egyre bővülnek, akár Ön is létrehozhat egyet és mi megtaláljuk Önnek hozzá a legmegfelelőbb szakértőt online vagy offline.

Ha kedvet kapott és szeretné, hogy egy szakmai előadó feldobja eseményét, de nincs konkrét elképzelése róla, hogy a kívánt hatást kivel tudná legjobban elérni, vagy ha épp nagyon is tisztában van vele, melyik speakert szeretné meghívni, lépjen, keressen bennünket!

Világszerte számos ügynökség, speakers bureau segíti az előadókat képviseletükkel, a vállalati, egyesületi, intézményi munkatársak munkáját pedig azzal, hogy összeköti őket az esemény küldetését leginkább támogató keynote speakerekkel, előadókkal, moderátorokkal vagy panelbeszélgetés-vezetőkkel. A Smartfluencer azért jött létre, hogy Magyarországon is lehetővé tegye az előadók megfelelő színvonalú képviseletét, az egy felületen keresztüli elérését, megkönnyítse a közönséget kiválóan értő és motiváló előadók megtalálását a legkülönfélébb témákban. A Smartfluencer kollégái garantálják, hogy Ön valóban azt kapja, amit szeretne: hiteles előadót, az Önök céljára hangolt tartalmat, eredményes és tartalmas előadást. Smartfluencereink értik és segítik, hogy a vállalat küldetése életre keljen.

A smartfluencerek csapata folyamatosan bővül. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az újabb speakerekről, trendi témákról értesüljön, vagy akár kövesse nyomon előadóink aktuális ​ szakmai blogbejegyzéseit! A lenti képre kattintva, az oldal aljára görgetve tud feliratkozni hírlevelünkre vagy ennek a levélnek az alján is megtalálja a feliratkozási lehetőséget.

Üdvözlettel:

Szőke Ágnes

a Smartfluencer ötletgazdája és az Open Communications ügyvezetője és innovációs igazgatója

Ha további kérdése van, vagy szeretne smartfluencert rendeli, akkor keresse munkatársainkat az [email protected] e-mail címen vagy a +36 20 262 30 18 telefonszámon!

Kapj híreket a postafiókodba

A "Feliratkozás" gombra kattintással megerősítem, hogy elolvastam és elfogadtam a következőt: Adatvédelmi politikája.