Ők lettek a 2023-as Golden Drum Fesztivál győztesei

A 2023-as Golden Drum Fesztivál a Mastercard által támogatott Golden Drum Díjátadó ünnepséggel zárult október 10-én. A fesztivál végül visszatért gyökereihez Portorožba, így a varázslatos Adriai-tenger partján együtt ünnepelhettük a kreativitást.

A győztesekről készült képek az alábbi linken megtekinthetők: https://goldendrum.com/gallery

Ünnepeljük a kreativitást és kiválóságot

A zsűri tagjai 50 Bronze Drum, 37 Silver Drum, 29 Golden Drum és 12 Grand Prix díjat osztottak ki különböző csoportokban és kategóriákban.

Az Agency of the Year rangos címet a LePub kapta meg, a Network of the Year elismerést pedig a legtöbb összegyűjtött pont alapján a McCann Worldgroupnak ítélték.

A Mastercard hagyta a legemlékezetesebb nyomot a zsűriben, ezzel kiérdemelte a Brand Grand Prix elismerést. Marcin Sosiński és McCann Poland a "Where to Settle" kampány kreatív igazgatói érdemelték ki az Creative Director of the Year rangos címet, amelyet idén az Elan támogatott.

A pozsonyi THIS IS LOCCO kapta meg az Independent Agency of the Year címet, amelyet az Allfred.io támogatott.

Az izraeli Mud production ügynökség nyerte el a Production Agency of the Year díjat, míg Digital Agency of the Yea címet az MRM Romania kapta. Idén debütált az Media Agency of the Year elismerés, amelyet a BH Telecom támogatott. A díjat első alkalommal az UM Romania kapta.

Az összes zsűritagot tömörítő bizottság a lokális szellemiséget bemutató helyi gyártású munkákat elismerő Best of Genius Loci díjat a McCann Polandnak ítélte oda a "Where to Settle" című, Mastercard ügyfelük számára készült munkáért. A Telemach Slovenia által támogatott Best of Social Good és Game Changer díjat végül nem adta át a zsűri.

A bosznia-hercegovinai Via Media lett az adriai régió legsikeresebb ügynöksége. A Zavarovalnica Triglav által támogatott Adriatic Agency of the Year díjat a „Bingo’-val nyerték el.

Újabb tagot köszönthettünk Catalin Dobre (a McCann Worldgroup Romania társ-vezér- és kreatív igazgatója, valamint a McCann közép-európai divíziójának kreatív igazgatója) személyében a Golden Drum Hall of Fame-ben. Ezzel csatlakozott azon kreatív elöljárók megbecsült csoportjához, akik nemcsak inspirálták, hanem jelentősen befolyásolták a kreativitás világát.

A Slovenian Tourist Organization által támogatott Young Drummers Competition feladatára a legjobb kreatív megoldás a "When it's a Match!" lett. A nyertes alkotás, amelyet Paul Schneider készített, a Schneider.Studio-től érkezett, az örményországi Jerevánból.

A győztesek környezetbarát anyagokból készült, fenntartható trófeákat vihettek haza.

Gratulálunk minden nyertes ötletnek, valamennyi személynek és csapatnak, akik megálmodták azokat!

A győztesekről készült képek az alábbi linken megtekinthetők: https://goldendrum.com/gallery

Még több információ

Golden Drum 2023 winners: https://goldendrum.com/news/winners-of-golden-drum-festival-2023-are-announced?prw=true
Golden Drum Showcase: https://goldendrum.com/showcase
Golden Drum Juries: https://goldendrum.com/competition/juries
Golden Drum Program: https://goldendrum.com/program/monday

Médiaanyagok

Letölthető fotók: https://goldendrum.com/press/media-materials

További információk
Mirjam Tominc
E-mail cím: press@goldendrum.com ​ ​
Mobilszám: + 386 1 439 60 50

Social media:
Instagram: https://www.instagram.com/goldendrum/
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/golden-drum-international-festival-of-creativity/
Facebook:
https://www.facebook.com/GoldenDrumFestival/
Twitter:
https://twitter.com/golden_drummer
Youtube:
https://www.youtube.com/user/GoldenDrumFestival

A Golden Drumról

A Golden Drum Fesztivál 1993-ban született azzal az egyszerű ötlettel, hogy összehozza a különböző, akkoriban gyakran új európai országok alkotóit. A fesztivál a kreatív gondolkodást és a pozitív változásért való cselekvést kívánta inspirálni és erősíteni, sokféle módon, verseny- és kongresszusi programján keresztül világítva rá a fényt. A Golden Drum Fesztivált beválasztották a WARC rangsorában szereplő hét regionális díjátadó közé.

A Golden Drum Fesztivált 2024-ben október 8. és 10. között rendezik meg.

www.goldendrum.com

 

 

 

 

Kapj híreket a postafiókodba

A "Feliratkozás" gombra kattintással megerősítem, hogy elolvastam és elfogadtam a következőt: Adatvédelmi politikája.