Elindult a Smartfluencer, az első magyar speakers bureau, a hiteles tudás szakértője

Az Open Communications bemutatja: "Valódi tudás, valódi szakértőktől"

Az első magyar utasszállító-pilótanő, az adatmentés földi helytartója, az Operaház igazgatója, korábbi ipari és kereskedelmi miniszter, világ -és Európa-bajnok ökölvívó - mi a közös bennük? Első smartfluencerekként - több más elismert szakértő mellett - őket találhatják meg a most indult smartfluencer.hu felületén azok a cégek, amelyek valódi tudással szeretnék motiválni munkatársaikat. A Smartfluencer az Open Communications divíziója, nagymértékben épít a 22 éves magyar ügynökség vállalati kommunikáció, rendezvényszervezés, sajtókapcsolatok, kommunikációs tréningek és public affairs terén szerzett több évtizedes tapasztalatára. De kik a smartfluencerek és mit tudnak?

Prof. Dr. Aczél Petra, Dr. Becsey Zsolt, Prof. Dr. Bod Péter Ákos, Czigány Ildikó, Czippán Katalin, Dóra Szilvia, Enyedi Éva, Erdei Zsolt Madár, Fertőszögi Péter, Hossó Nikoletta, Király Gábor, Dr. Krasznay Csaba, Dr. Kürti Sándor, Mátrai Gábor, Molnár Janka Sára, Ókovács Szilveszter, Simon Anna, Szöllősi Réka, Handó Eszter, Prof. Dr. Németh Erzsébet, Dr. Szvetelszky Zsuzsanna, ​ Vojnits Bálint – 22 név a magyar tudományos és közéletből, akiket nem kell bemutatni, hiszen a tudásukkal és teljesítményükkel már bizonyítottak. Mi most mégis bemutatjuk őket újra ​ - egy kicsit másképpen: ők a smartfluencer.hu – az első magyar speakers bureau szakértő csapata, akikhez folyamatosan csatlakoznak majd újabb és újabb területek kiváló előadói.

Valódi tudás, valódi szakértőktől

„Valódi és inspiráló tudásra van szükség – egy 20 éve létező magyar public relations cég ügyvezetőjeként ezt gondolom és ezt tapasztalom. Valódi tudásra, valódi szakértőktől. ​ Ezek a szakemberek – jöjjenek akár az akadémiai szektorból, akár egy vállalattól – sokszor nem jutnak szóhoz. Vagy mert nem találnak rájuk, vagy nincs idejük, hogy a megkereséseket a munkájuk mellett érdemben kezeljék, szelektálják, szervezzék, és hogy az árképzésüket kialakítsák. Tőlünk nyugatabbra egy-egy speaker több tízezer dollárért „kapható” meg. Ha Magyarország még nem is tart itt, de itt az ideje a magyar ​ smartfluenceket mutatnunk országhatáron innen és túl” – mondta Szőke Ágnes a Smartfluencer ötletgazdája és az Open Communications ügyvezető -és innovációs igazgatója.

A smartfluencer.hu azért jött létre, hogy Magyarországon is lehetővé tegye az előadók megfelelő színvonalú képviseletét, az egy felületen keresztüli elérését, megkönnyítse a közönséget kiválóan értő és motiváló előadók megtalálását a legkülönfélébb témákban. Hiszen világszerte már sok ügynökség, speakers bureau segíti az előadókat képviseletükkel, a vállalati, egyesületi, intézményi munkatársak munkáját pedig azzal, hogy összeköti őket az esemény küldetését leginkább támogató keynote speakerekkel, előadókkal, moderátorokkal vagy panelbeszélgetés-vezetőkkel és érdemi támogatást nyújt a legjobb felhasználói élmény létrehozásához.

Posztkovid szindróma

A Smartfluencer.hu azért jött létre, hogy csakúgy, mint az animáció főhősében, Annában és még sok más munkavállalóban, vezetőben megtartsa, vagy újraélessze a tudás iránti vágyat. A smartfluencerek nemcsak kiválóan művelik és kifejezetten szeretik a szakmájukat, hanem szívesen meg is osztják tudásukat, tapasztalataikat, élményeiket. Hatni szeretnének: lelkesek és lelkesítenek, amivel új lendületet adnak a vállalati hatékonyságnak, a munkatársak motivációjának, amire a posztkovid utáni időszakban még nagyobb szükség van.

Ismerje meg smartfluencereinket: itt találja az egyedi profiloldalukat!

Keressen előadóinkra a szakterületeik szerint: itt a fenntarthatóság témaköréhez kapcsolódó smartfluencereket találja!

*****************************************************************************

A Smartfluencer szakmai támogatója az Open Communications PR ügynökség, amely több mint 20 éve segíti ügyfelei üzeneteit eljuttatni a célközönséghez, még több szakmai információt az ügynökség ​ hátteréről a honlapon talál.

 

További információ:

Jámbor Eszter

senior tanácsadó

smartfluencer.hu

Facebook

LinkedIn

YouTube

 

Ha újságíró vagy, a következő lehetőségekből választhatsz még:

  • Keress bennünket, ha egyéni interjút szeretnél aktuális témákban a hozzáértő smartfluencerrel!
  • Kövesd a smartfluencer.hu blogját és social média oldalait hasznos információkért!

 

 

 

 

Kapj híreket a postafiókodba

A "Feliratkozás" gombra kattintással megerősítem, hogy elolvastam és elfogadtam a következőt: Adatvédelmi politikája.