Csokit vagy csalunk! Idén legyen inkább majonéz

Félelmetesen jó, fekete fokhagymás majonéz érkezik a Heinztől a halloweeni készülődéshez.

Budapest, 2022.10.13. – Az október végi, őszi Mindenszentek ünnepe mellett hazánkban is évről évre egyre nagyobb izgalmat és készülődést jelent a halloweeni időszak. Idén a Heinz, az egyik legnagyobb majonézgyártó márka valami egészen kísértetieset és egyedit varázsolt elő a konyhájából. Libabőrre felkészülni: jön a #félelmetesen jó, limitált kiadású fekete fokhagymás majonéz, a [Scarily] Good Black Garlic Mayo.

A 2000-es évek elejétől Magyarországon is egyre inkább elterjedt a halloweeni időszakra való készülődés. Dekorációk, jelmezek, családi- és baráti összejövetelek és persze nem utolsó sorban finom ételek. A karácsony és a húsvét után már a halloween is a különleges, egyedi ételek és összejövetelek alkalma lett.

A több mint 150 éve az élelmiszer-innovációban élen járó Heinz idén ízletes, egyedi, nem mindennapi íz- és színvilágú majonézzel örvendezteti meg fogyasztóit. ​

A Heinz vegán majonézét a fekete fokhagyma gazdag, csípős és enyhén édes ízével kombinálva a Heinz [Scarily] Good Black Garlic Majonéz garantáltan megrémíti és bizsergeti az ízlelőbimbókat. Ez a kísértetiesen finom szósz tökéletes választás minden ételhez és trükkhöz idén halloweenkor. Nem tartalmaz mesterséges színezékeket, ízeket és tartósítószereket. Annyira finom, hogy még a vámpírok is nehezen tudnak ellenállni fekete fokhagymás ízének.

A fekete fokhagyma fűszerként kiemeli és feljavítja a húsok, szószok, mártások, levesek, saláták ízét. Íme néhány inspiráció a Heinztől, amivel #félelmetesen jó ételeket tudunk varázsolni a család és a barátok számára: hátborzongató lepénykék, fekete fokhagymás szemgolyó falatkák, fekete fokhagymás burger, kukoricás borda.

A három limitált kiadású csomagolásban – tök, vámpír és csontváz – elérhető új majonéz október 13-ától lesz kapható a SPAR és INTERSPAR áruházak polcain, kísértetiesen korlátozott számban a készlet erejéig. Az igazán szemfülesek néhány közösségi médiafelületen akár meg is nyerhetik a különleges halloweeni termékcsomagot.

És hogy a világ legnagyobb Heinz majonéz rajongóinak még egy esélyük legyen az új, félelmetes kiadás megszerzésére, a Heinz egy nagyon különleges – és rendkívül kísérteties – Black Garlic Mayo pop-up boltot nyit Romániában, Erdélyben, egyenesen a leghíresebb vámpírok, közöttük Dracula gróf otthonában.

A felállított bolt mindössze egy napig lesz nyitva – halloween napján (október 31-én). A bolt megmutatja majd, hogy a Heinz új fekete fokhagymás majonéze annyira jó, hogy még a romániai vámpírok sem tudnak ellenállni neki. Less be te is, milyen lesz a bolt!

További információ: ​ ​ ​

Képek és videók: https://owncloud.opencom.hu/index.php/s/65qGYdxOIapQUmz

Pátyerkó Fanni ​ ​ ​ ​
Open Communications
fanni.patyerko@opencom.hu ​
06 20 410 4989

 

 

 

 

Kapj híreket a postafiókodba

A "Feliratkozás" gombra kattintással megerősítem, hogy elolvastam és elfogadtam a következőt: Adatvédelmi politikája.