Catalin Dobre lett a Golden Drum Hírességek Csarnokának legújabb tagja

2023. május 26. - Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy Catalin Dobre-t, a McCann Worldgroup Romania társ-vezérigazgatóját és kreatív igazgatóját, valamint McCann CEE regionális kreatív igazgatóját a Golden Drum Hall of Fame legújabb tagjaként üdvözölhetjük a látnokok és álmodozók e kiválasztott csoportjában, akik bátran és szenvedélyesen küzdöttek a kreatív ipar fejlődéséért és azon túl is.

A 2010-ben alapított Hall of Fame azokat ünnepli, akik szakmai pályafutásuk és magánéletük révén befolyásolták kreatív elménket és lelkünket. Kreatív vezetők, akik inspiráltak és motiváltak bennünket, és akik most irányt mutatnak, hogy előre lépjünk törekvéseinkben.

„Óriási megtiszteltetés, hogy bekerülhetek a Golden Drum Hall of Fame-jébe, Közép- és Kelet-Európa legjelentősebb kreatív fesztiváljára. Alázattal tekintek a szervezetre, melynek tagjai mindannyian az iparág igazi óriásai. Mindig büszke voltam arra a kreatív DNS-re, amelyet ebből a régióból örököltem. A világ ezen részén a mindennapi élet arra késztetett bennünket, hogy mellékutas megoldásokat találjunk a problémákra. Ezen edződtünk. Olyan kihívásokkal szembesültünk, ami megkövetelte tőlünk az innovatív gondolkodást. Úgy érzem, a Golden Drum díjazta és támogatta ezt a fajta kreativitást. Büszke vagyok arra, hogy ezen egyedülálló fesztivál Hall of Fame-jének tagja lehetek. Ez tovább segít abban, hogy népszerűsítsem e régió hitelességét, és hírét vigyem az innen származó kreativitás egyedi, különleges voltának.” – Catalin Dobre, McCann

Catalin évek óta a fesztivál szerves része, extrém ambícióival, tehetségével és kemény munkájával támogatja annak munkáját. Soha nem fukarkodott, ha a Golden Drum hírének öregbítéséről vagy a régió közösségeinek és a fiatal tehetségek fejlődésében játszott szerepéről volt szó. A McCann hálózat teljes támogatását maga mögött tudva Catalin stratégiai szerepet játszott a fesztivál fejlődésében és annak a kreatív ipar térképére való felhelyezésében.

Catalin előadó, zsűritag, a Young Drummers verseny zsűritagja, Golden Drum díjak gyűjtője, valamint többszörös díjazott „Az év kreatív igazgatója” kategóriában. Irányítása alatt a McCann Románia többször is elnyerte az Év Ügynöksége címet, a McCann Network pedig az Év Hálózata lett a Golden Drum rendezvényen.

A kelet-közép-európai régió kreatív kultúrájának magasabb szintre emelése

A filozófiát végzett Catalin Dobre, a McCann Worldgroup Romania 39 éves kreatív igazgatója és társ-vezérigazgatója 20 évvel ezelőtt kezdett el reklámozással foglalkozni szövegíróként.

Az évek során két Cannes Lions Grand Prix-t és egy Titanium Lion-t nyert, a Cannes-i díjak teljes száma elérte a 39 Oroszlánt. Díjat szerzett az összes jelentős nemzetközi reklámfesztiválon, beleértve a D&AD-t, a Clio-t, a One Show-t, az Eurobest-et, a Lia-t, a New York-i fesztiválokat, a Cresta-t és a Golden Drum-ot.

Büszke volt arra, hogy a D&AD, a Clio, az Eurobest, a Dubai Lynx, a NY Festivals és a Golden Drum zsűrijében szerepelhetett.

Catalin része volt az első romániai Forbes 30–30-as kiadásának, és két évvel később megkapta a Kiválósági Díjat. Emellett megkapta az IAA kiválósági díjat is annak a kampánynak a létrehozásáért, amely elhozta az első Cannes-i Nagydíjat Kelet-Európában, és része volt az Adweek Creative 100-nak 2019-ben.

A Golden Drum Hall of Fame-ről

A fal csak egy fal. Mindazonáltal, akinek neve azon szerepel, az beírja a nevét a halhatatlanok közé. Így lesz a falból A Fal. A Golden Drum Fesztivál huszonhét éve olyan nagy látnokokat és álmodozókat vonzott, akik bátran és szenvedélyesen küzdöttek a kreatív ipar fejlődéséért.

Ahogy telik az idő, és az emberek haladnak előre, hajlamosak vagyunk elfelejteni azoknak a nevét, akik lefektették az alapokat, amelyekre a mai szakemberek nagyszerű dolgokat építenek. A 2010-ben alapított Golden Drum Hall of Fame virtuális falán nagyszerű nők és férfiak nevei olvashatók. A lista gondos megfontolással és hálával bővül, azok nevének és tetteinek emléket állítva, akiket soha nem szabad elfelejtenünk. Minden új tagot a tagság hagy jóvá, és az ő szavazatuk által kap bebocsájtást a a Hírességek Csarnokába.

A Golden Drum Hall of Fame tagjai ábécé sorrendben

Jure Apih, Adrian Botan, Farid Chehab, Michael Conrad, Ivan Čimburov, Meta Dobnikar, Catalin Dobre, Dushan Drakalski, Gosztonyi Csaba, Andrey Gubaydullin, Ami Hasan, Mariusz Jan Demner, Jaime Mandelbaum, Jiri Mikeš, Juli Nemes, Günselikla Özen, Milka Pogliani, Ulrich Proeschel, Jorg Riommi, Jason Romeyko, Daniel Ružička, Dragan Sakan, Juraj Vaculik, Vital Verlič, Jarek Ziebinski és Darek Zatorski.

A Golden Drum Fesztivált 2023. október 9. és 10. között rendezik meg a szlovéniai Portorož városában, a Grand Hotel Bernardinban. A Golden Drum verseny nevezése elindult.

 

Képek letöltése: https://goldendrum.com/press/media-materials

További információ:
Sara Rožman Atelšek
E: press@goldendrum.com
M: + 386 70 952 926

__________________________________________________________________________________

A Golden Drum-ról

A Golden Drum Fesztivál 1993-ban született azzal az egyszerű ötlettel, hogy összehozza az akkoriban gyakran Új Európainak titulált országok kreatív szakembereit. A fesztivál sokféle módon kívánta ösztönözni és előmozdítani a kreatív gondolkodást és cselekvést a pozitív változás érdekében, és erre rávilágított verseny- és kongresszusi programján keresztül is. A Golden Drum Fesztivált a WARC ranglistán szereplő hét regionális díjátadó egyikévé választották.

www.goldendrum.com

 

 

Kapj híreket a postafiókodba

A "Feliratkozás" gombra kattintással megerősítem, hogy elolvastam és elfogadtam a következőt: Adatvédelmi politikája.